• Výchovný koncert
          • Výchovný koncert

            Žiaci 1. a 2. stupňa sa dňa 27.2.2024 zúčastnili výchovného koncertu. Koncert viedlo občianske združenie Škola Života, na  tému „Čo je veľa, to je veľa“. Téma zahrňovala problematiku medziľudských vzťahov, šikanovania, intolerancie a základných ľudských práv. Koncert bol obohatený videoprezentáciami, hovoreným slovom a pesničkami.

            Mgr. M. Strapáčová

        • Hollého pamätník
          • Hollého pamätník

            Dňa 14. februára 2024 sa na našej škole uskutočnilo školské kolo v umeleckom prednese - Hollého pamätník v ll. kategórii (žiaci 5. a 6. ročníka) a v lll. kategórii (žiaci 7. - 9. ročníka). Tento rok sa súťaže zúčastnili žiaci 5. až 8. ročníka.

            Vyhodnotenie súťaže:

            ll. kategória poézia

            1. miesto – N. Prelovská /6.ročník/

            2. miesto – E. Danielová /5.ročník/

            3. miesto – B. Vnuková /5.ročník/

            V tejto kategórii súťažili aj J. Budzák /5.ročník/, D. Tománková /5.ročník/, M. Kastlerová /6.ročník/, V. Lackovičová /6.ročník/

            ll. kategória próza

            1. miesto - neudelené

            2. miesto - K. Köhlerová /5.ročník/

            3. miesto - E. Galbavá /5.ročník/

            lll. kategória poézia

            1. miesto – neudelené

            2. miesto – neudelené

            3. R. Matulová /7.ročník/

            V tejto kategórii súťažil aj A. Žák /8.ročník/.

            lll. kategória próza

            1. miesto – neudelené

            2. miesto – H. Hittrichová /7.ročník/

            3. miesto – E. Ľosová /8.ročník/

            Všetkým súťažiacim ďakujeme za účasť a víťazom srdečne gratulujeme.

            Mgr. Lucia Lebedová

        • Poďakovanie
          • Poďakovanie

            Školský ples 2024 s témou Versailles je za nami. Minulý víkend sa v KD v Hrnčiarovciach nad Parnou stretla krásna výzdoba sály, skvelé jedlo, hudba pre všetkých, bohatá tombola a mimoriadne pozitívna atmosféra, ktorú ste nám pomohli vytvoriť vy, naši hostia. Aby sme si mohli tieto chvíle ešte raz pripomenúť, pridávam odkaz na fotografie:
            https://mega.nz/folder/lMoSkTRB#djnIr8Ch2Kq-oBumDe75tQ
            Dovoľte ešte raz poďakovať realizačnému tímu, ktorý dlhé hodiny a dni pracoval na tom, aby bolo všetko dokonalé. Ďakujem aj sponzorom, ktorí sa postarali o mimoriadne bohatú tombolu, a tiež členkám miestneho klubu JDS za niektoré z koláčov, ktoré sme mohli ochutnať. Poďakovanie patrí aj všetkým, ktorí pred a počas Školského plesu 2024 pomohli svojou prácou v kuchyni, pri servírovaní jedla, obsluhovaní v bare a s výzdobou. Som vďačný za ľudí, ktorí mohli, chceli, pomohli, vedeli, ozdobili, vybavili, priniesli, napiekli, upratali, ... a vykonali nespočetné množstvo činností pre spoločný cieľ.
            Veľmi motivovaní sme na včerajšej porade s členkami Rady rodičov pri ZŠ s MŠ stanovili tému a predbežný dátum budúcoročného plesu, máte sa na čo tešiť! Verím, že zostanete verní dobrej zábave a stretneme sa aj roku 2025.

            Mgr. Michal Páleník