• Školský ples
          • Školský ples

            Milí priatelia, rodičia a pedagógovia!

            Dovoľujeme si dať do pozornosti termín už tradičného školského plesu, ktorý bude 3.2.2024! Mnohí ste minulé ročníky plesu už absolvovali a tak viete, že náš ples má vždy charitatívny nádych, pretože celý výťažok putuje cez školu priamo k našim deťom. Tento rok by sme chceli zakúpiť skvelú učebnú pomôcku - LEGO MINDSTORMS! Je to špeciálne vyvinutá zostava na výučbu robotiky, ktorá vo vysokej miere podporí nie len zručnosť, ale aj kreativitu našich detí! A možno naše deti vymyslia a zostavia pomocníka na hľadanie zapatrošených gúm, ceruziek a pier. Členky Rady rodičov už pilne pracujú na jeho príprave, rozhodili všetky možné, aj nemožné siete, ale bez vašej pomoci by to určite nešlo. Preto by sme vás veľmi pekne chceli poprosiť o pomoc pri tvorbe tomboly. Ak viete o niekom, alebo o niečom, čo by v tombole nemalo chýbať, prosíme, pomôžte nám to zadovážiť. Všetky poklady do tomboly prosíme odovzdať v škole buď pánovi riaditeľovi, alebo na sekretariát. Nezabúdajme, že práve výťažok z tomboly tvorí hlavnú časť zisku pre deti.

            Tento ročník sa ponesie v duchu Versailles a síce nechceme určovať povinný dresscode, ale ak prídete na ples v škraboške, budeme sa tešiť!

            Veríme, že téma plesu vás nadchne rovnako ako nás-tvorcov plesu a budete sa tešiť na stretnutie pri kvalitnom jedle a poháriku lahodného moku a pri fajnovej hudbe.

            Už teraz sa všetci tešíme na veľa princezien, baróniek, madmuazels, mušketierov, alebo samotných kráľov.

            S úctou a želaním: robíme to pre deti!

            Členky rady rodičov

        • Vyhodnotenie jesenného zberu odpadového papiera
          • Vyhodnotenie jesenného zberu odpadového papiera

            V prvom polroku školského roka 2023/2024 sa nám podarilo vyzbierať spolu 4101,6 kg papiera (3463,6 kg za ZŠ a 638 kg za MŠ).

             

            Najúspešnejšie triedy:

            1. miesto - 2.B - 771kg

            2. miesto - 6. - 769 kg

            3. miesto - 5. - 560 kg

             

            Všetkým vám, ktorí ste zber papiera podporili, srdečne ďakujem. Pripomínam, že v našej škole je možné odovzdať na ekologické spracovanie aj použitý kuchynský olej, malé elektrospotrebiče a baterky.

            Mgr. Michal Páleník

        • Školské kolo olympiády v anglickom jazyku
          • Školské kolo olympiády v anglickom jazyku

            Dňa 7.11.2023 sa na našej škole uskutočnilo školské kolo olympiády v anglickom jazyku. Zúčastnilo sa 12 žiakov z 8. a 9. ročníka. Súťažili v kategórii 1B. V rámci školského kola sme vyhodnotili 3 miesta.

            1. miesto – J. Žák (9. ročník)
            2. miesto – L. Ažaltovičová (9. ročník)
            3. miesto – Ľ. Škrabák (9. ročník)

            Do okresného kola postupuje žiak J. Žák. Víťazom srdečne gratulujeme. Poďakovanie patrí aj žiakom, ktorí sa do olympiády zapojili a nadobudli nové skúsenosti, ktoré môžu v anglickom jazyku využiť. Tešíme sa na budúcoročnú účasť na olympiáde.   

            Mgr. M. Strapáčová

        • iBobor
          • iBobor

            Celoslovenská informatická online súťaž iBobor sa po roku opäť vracia. V budúcom týždni budú aj žiaci našej školy súťažiť v nasledujúcich termínoch a kategóriách:

            • pondelok 6.11.2023 - Kadeti - žiaci 8. a 9. ročníka,
            • utorok 7.11.2023 - Drobci - žiaci 3. ročníka,
            • streda 8.11.2023 - Benjamíni - žiaci 6. a 7. ročníka,
            • piatok 10.11.2023 - Bobríci - žiaci 4. a 5. ročníka.

            Jednotlivé typy úloh si žiaci môžu vyskúšať v archíve úloh.

            Mgr. Martina Neuová