• Oznam
          • Oznam

            Vážení rodičia.

            Dodatkom obce Hrnčiarovce n/Parnou VZN č.2022/5 sa od 01.01.2023 zvyšuje výška mesačného príspevku zákonného zástupcu na čiastočnú úhradu výdavkov za pobyt dieťaťa v materskej škole na 20€ a v ŠKD na 15€. Zvýšenie je spôsobené narastajúcimi nákladmi a neustálou snahou o zvyšovanie kvality výchovno-vzdelávacieho procesu v materskej škole. Ďakujem za pochopenie.

            Mgr. Michal Páleník,

            riaditeľ ZŠ s MŠ Hrnčiarovce n/Parnou

        • Oznam školskej jedálne
          • Oznam školskej jedálne

            Oznamujeme rodičom detí, ktoré sa stravujú v školskej jedálni, že Ministerstvo školstva, vedy výskumu a športu SR vydalo nové finančné pásma na nákup potravín pre školské stravovanie s účinnosťou od 1.1.2023. Naša školská jedáleň bude používať finančné pásmo č. 2, ktoré bolo schválené na zasadnutí obecného zastupiteľstva obce Hrnčiarovce nad Parnou uznesením č. 52/2022 dňa 14.12. 2022. Nové ceny stravného sú zverejnené na stránke školy.

            vedúca šk. jedálne

        • Deň vo vianočných farbách
          • Deň vo vianočných farbách

            Na záver kalendárneho roka si Žiacka školská rada pripravila ďalšiu akciu – Deň vo vianočných farbách.

            Termín: 22.12.2022 (štvrtok) – zober si oblečenie a doplnky vo vianočných farbách (zelená, červená, biela) a motívoch (soby, zvončeky,... ), vytvorme si spolu krásnu predvianočnú atmosféru.

            Mgr. L. Lebedová

        • LAPBOOK
          • LAPBOOK

            Na hodinách slovenského jazyka si žiaci vyrábali svoj vlastný LAPBOOK – piataci si tak zhotovili pomôcku, ktorá súvisí s podstatnými menami, ich gramatickými kategóriami a vzormi podstatných mien, siedmaci si týmto tvorivým spôsobom upevnili vedomosti o prídavných menách.

            Mgr. L. Lebedová

          • Vianočná škola

            Naša VIANOČNÁ ŠKOLA sa otvára 14. decembra 2022 o 16:30. Milí rodičia a kolegovia, srdečne Vás pozývame do našej VIANOČNEJ ŠKOLY. Príďte si pozrieť program Vašich detí, ktoré so svojím predstavením vystúpia v hlavnej budove školy a urobme si tak spoločne sviatočnú náladu. Zároveň Vás pozývame aj na VIANOČNÉ TRHY, kde si budete môcť zakúpiť výrobky žiakov. Uvidíte, ako sa pečú oblátky, ktoré budete môcť aj ochutnať. Hladní a smädní určite nebudete! Máme pre Vás pripravené rôzne maškrty a teplý punč. Prosíme Vás, aby ste si okrem dobrej nálady priniesli aj svoju šálku, kde Vám chutný punč nalejeme. TEŠÍME SA NA VÁS :)

            Mgr. Ľ. Súkenníková